Ce fac dacă doresc un săpun cu stoc indisponibil sau epuizat?
În situația în care produsul apare indisponibil/cu stoc epuizat, ne puteți scrie la contact@mandora.ro ce cantitate doriți, iar noi vom reveni în cel mai scurt timp cu disponibilitatea de a produce un stoc nou. Vă vom informa prin e-mail/telefon de îndată ce săpunul a reintrat în stoc.

Dacă doriți mai multe informații, ne puteți și suna la numărul 0734534522, zilnic de luni până vineri, între orele 9:00 și 19:00.

Comenzile se livrează în toată țara?
Mandora.ro livrează în toată țara, prin serviciile de curierat rapid Fan Courier. Vă rugăm să citiți mai multe la secțiunea Transport și costuri.

În cât timp primesc comanda?
În momentul finalizării comenzii, primiți un e-mail de confirmare. În ziua expedierii ei, veți primi un al doilea e-mail. Din acest moment, coletul se va livra, după caz, în 1-2 zile lucrătoare.

Ce termen de valabilitate au produsele?
Produsele Mandora au o valabilitate de 2 ani de la data producției, aceasta fiind menționată pe eticheta săpunului. Produsele sunt depozitate în condiții optime, ferite de razele de soare și căldură.

Săpunurile sunt sigilate?
Săpunurile Mandora sunt produse manual în atelierul nostru din satul Șard, județul Alba. După turnarea în forme, folosind instrumente dezinfectate și respectând toate normele de igienă, săpunurile sunt împachetate cu atenție și grijă, nemaifiind desfăcute după cântărire și ambalare.

Ce origine au ingredientele utilizate în rețetele autentice?
Ingredientele utilizate în procesul de producere manuală sunt naturale, cu certificat de proveniență organică, după caz. Pentru mai multe informații legate de acestea recomandăm consultarea secțiunii ingrediente sau ne puteți scrie pe adresa contact@mandora.ro.

Cum trebuie depozitate săpunurile Mandora?
Înainte de utilizarea efectivă, vă recomandăm depozitarea acestora într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. În timpul utilizării este indicată păstrarea lor în savoniere care permit scurgerea apei de pe săpun. Nu se păstrează în contact direct cu apa, acest lucru putând duce la scurtarea perioadei de utilizare sau chiar dizolvarea completă.

Sunt alergic. Ce produse să aleg?
Dacă știți că sunteți alergic la anumiți compuși, citiți cu atenție lista de ingrediente, a fiecărui sortiment, afișată integral pe site. Persoanele în vârstă sau cele cu piele sensibilă, care se tem de alergii, sunt sfătuite să facă un test cu o cantitate mică de produs și să se observe dacă apare vreo reacție alergică într-un interval de 24-48 de ore. Această recomandare se aplică și bebelușilor, sfatul nostru fiind de a testa săpunurile pe o porțiune mică de piele înainte de folosirea regulată.

Uleiurile esențiale sunt cele care de cele mai multe ori pot cauza alergii. Tocmai de aceea, le folosim în cantități potrivite. În plus, le recomandăm femeilor însărcinate sau care alăptează să le folosească după ce au consultat/primit indicațiile unui medic în prealabil. Un test este cel mai util pentru diminuarea nesiguranțelor în vederea utilizării săpunurilor.

Cum aflu despre reduceri sau oferte promoționale?
Pentru reduceri și oferte speciale puteți urmări website-ul sau puteți să ne urmăriți pe pagina oficială de Facebook, https://www.facebook.com/sapunurimandora/. Pentru orice informații suplimentare ne puteți scrie la contact@mandora.ro.