În ce condiții se pot primi retururi și cum se procedează în acest caz?

Returul produselor se acceptă conform termenilor și condițiilor menționați mai jos și sunt în conformitate cu prevederile O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

În cazul în care nu sunteți mulțumit de produsele comandate le puteți returna sau schimba în limita contravalorii reprezentate de acestea, cu respectarea limitărilor descrise mai jos. Costurile de returnare sau schimbare a produselor sunt suportate de către client.

Clienții www.mandora.ro pot returna produsele cumpărate în termen de cel mult 14 zile calendaristice de la primirea acestora, fără invocarea vreunui motiv; înainte de expirarea perioadei de retragere, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justificați decizia de retragere și fără a suportă alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin.(3) și art. 14 din O.U.G. Nr. 34/2014, în termen de 14 zile calendaristice începând de la ziua în care intrați în posesia fizică a produsului.

Produsele comandate vor fi returnate în aceeași stare în care au fost livrate, având același ambalaj și etichetă, împreună cu documentele de livrare care le-au însoțit. În maxim 3 zile lucrătoare de la data primirii pachetului, contravaloarea produselor returnate va fi restituită.

Suma aferentă returului se rambursează într-un cont bancar indicat de către dumneavoastră sau se poate ridica numerar personal de la sediul nostru (dacă plata a fost făcută numerar).

Vă recomandăm să verificați integritatea fizică a coletelor în momentul în care le primiți, în prezența curierului, și să solicitați întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor dacă produsele prezintă urme de deteriorare. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.

În cazul în care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă conținând produsele indicate de către dumneavoastră va fi procesată și expediată în maxim 72 de ore de la primirea produselor comandate inițial. Dacă este cazul, diferențele de preț vor fi returnate în maxim 3 zile lucrătoare de la data returnării produselor comandate.