Informații generale
Produsele de îngrijire personală comercializate pe www.mandora.ro sunt create manual, în loturi mici, sau turnate individual în forme speciale în urma unor comenzi sau precomenzi specifice.

Ingrediente
Ingredientele rețetelor noastre, desăvârșite constant din 2015 până în prezent, provin din surse sigure. În plus, respectăm angajamentul de a nu folosi aditivi sintetici, coloranți și verificăm eventualele efecte secundare sau toxice ale substanțelor noi înainte de introducerea acestora în compoziția săpunurilor naturale. Standardele de calitate le menținem atât în relația cu clienții, în primul rând, cât și în relația cu furnizorii, pentru a putea garanta seriozitatea și constanța colaborărilor mereu reușite. De asemenea, ne asumăm responsabilitatea pentru toate loturile de săpunuri pe care le turnăm în atelierul nostru.

Proces de producție manuală
Săpunurile naturale sunt turnate în atelierul nostru din satul Șard, județul Alba, respectând toate regulile de igienă și tehnică corespunzătoare procedurilor de creație: de la infuzarea uleiurilor cu materie vegetală în recipiente potrivite, până la igiena spațiului și a ustensilelor folosite (forme, spatule etc.). Rețetele sunt mereu individuale, păstrând aceleași ingrediente, însă particularitatea fiecărui săpun stă în principal în cantitatea de uleiuri volatile ce reacționează în timp, asigurând un produs artizanal special.
Magazinul nostru, mandora.ro, nu este responsabil pentru deteriorarea săpunurilor și/ambalajelor și efectele nedorite ale produselor care au fost păstrate în condiții necorespunzătoare sau au fost utilizate altfel decât în condițiile menționate pe website.
Ingredientele și produsele finite le păstrăm în condiții corespunzătoare, ferite de razele directe ale soarelui, în recipiente curate, intacte, la loc răcoros. Achiziționăm cantități mai mici de materie primă pentru a asigura o perioadă lungă de folosire înainte de expirare.

Ambalarea
Modul de ambalare al săpunurilor solide reflectă soluția optimă găsită din punct de vedere al funcționalității, al impactului asupra mediului și/sau al prețului de achiziție. Respectiv cutii simple de hârtie ce păstrează proprietățile ingredientelor și sunt prietenoase cu mediul. Acestea sunt personalizate prin eticheta fiecărui sortiment, etichetă pe care se regăsesc detaliile despre produs. Informațiile de pe ambalaj reflectă lista completă și actuală a ingredientelor regăsite în rețete.

Precauții
Informațiile publicate pe website nu reprezintă sfaturi medicale și nu constituie un înlocuitor al acestora. Persoanele cu probleme de sănătate trebuie să consulte un medic specialist.
Este necesar ca persoanele în vârstă, persoanele cu piele sensibilă sau cu probleme de sănătate și femeile însărcinate să folosească cu precauție săpunuri ce conțin uleiuri esențiale, substanțe active și alte ingrediente folosite în rețelele noastre autentice și să informeze medicul imediat cu privire la orice efect secundar constatat.
Vă recomandăm cu căldură efectuarea unui test de alergie înainte de utilizarea oricărui produs comercializat pe www.mandora.ro.
Nu lăsați produsele la îndemâna copiilor, chiar dacă le sunt destinate. Folosirea acestora de către copii se face sub supravegherea atentă a unui adult.

Informații cu privire la stocuri și prețuri
Toate promoțiile de pe website (dacă există) sunt valabile în limita stocului disponibil.
În mod normal, în magazinul online sunt afișate numai sortimentele de săpunuri ce se găsesc în stoc. Totuși, stocul se poate schimba chiar și după ce ați trimis comanda. În cazul în care stocul produsului comandat este 0, veți fi informat asupra acestui aspect și veți putea alege între o altă dată de livrare (după producerea unui lot nou) sau restituirea contravalorii produsului, în cazul în care aceasta a fost deja achitată către magazin.

Disclaimer
Informațiile oferite de www.mandora.ro pot cunoaște unele erori, pentru care www.mandora.ro nu poate fi făcut responsabil. Aceste informații sunt furnizate cu cele mai bune intenții, cu scopul de a informa corespunzător, dar nu pot fi considerate recomandări sau garanții ale unor rezultate/efecte (fie ele pozitive sau negative) ale utilizării săpunurilor.

Fotografiile de produs de pe website au caracter pur informativ și pot conține alte produse sau accesorii ce nu se comercializează împreună cu produsul descris, ilustrând doar sugestii de prezentare.
Este responsabilitatea fiecărui client în parte să decidă dacă un produs și modul său de utilizare i se potrivește sau nu, ținând seama de faptul că tipurile de piele și reacție a acestora sunt diferite de la persoană la persoană.

Eventualele pagubele ale clienților în urma achiziționării produselor de pe www.mandora.ro se compensează de către magazin în limita prețului de cumpărare a produselor.

Prețurile afișate pe site sunt actualizate la zi. Toate prețurile sunt exprimate în LEI și conțin TVA.

www.mandora.ro își rezervă dreptul de a modifica prețurile produselor și descrierile acestora în orice moment, fără notificarea prealabilă a clienților.
www.mandora.ro își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile în orice moment, fără notificarea prealabilă a clienților.
Utilizarea informațiilor de pe site-ul mandora.ro și trimiterea comenzilor către el reprezintă acordul clientului cu termenii și condițiile prezentate mai sus.